Sök på hemsidan


Kontakt

Perf Tech Broman Racing
Morotsgatan 7
86139 BERGEFORSEN
Sweden

+46-(0)70-4909474

E-mail: perftech@algonet.se

Om oss

Perf Tech/Broman Racing, (aka "Porschedoktorn"), är ett hobbyföretag som startade 1995. Målet var att erbjuda de förbättringar vi tog fram till vår egen 930 även till andra inom "911-världen" . Bilens användningsområde och sålunda provgrund var bankörning utom och inom Porsche Club Sveriges regi (banmöten och slalomträffar). Numera kan vi utifrån detta, men också från kunskap vunnen under åren, erbjuda en rad produkter; hybridlösningar vad gäller koppling och broms, avgassystem, glas-/kolfiberfiber och kevlardelar till kaross, hela motorbyggen inkluderat konvertering till elektroniskt tänd- och bränslesystem för de äldre K-Jetronicmotorerna.

Under åren har ett nätverk byggts upp avseende reservdelar som sträcker sig till Europa och USA. Dessa kanaler erbjuder också tillgång till exclusiva nya eller bebagnade delar från grupp 4 och 5, men också grupp C och framåt till "modern tid.

Kunden kommer alltid först hos oss. Vi är stolta över våra år och vårt engagemang i våra kunder med ett garanterat individuellt omhändertagande. Lyssna gärna runt i Porschesverige. Vi förstår värdet varje bil har för sin ägare, så vi jobbar hårt för att se till att vår arbetsinsats alltid är professionell och precis enligt önskemål.

Om du har några frågor kontakta oss gärna..