Search site


Contact

Perf Tech Broman Racing
Morotsgatan 7
86139 BERGEFORSEN
Sweden

+46-(0)70-4909474

E-mail: abnorm935@gmail.com

Perf Tech Broman Racing 

Vår verksamhet är Porscheinriktad, framför allt 70-90-tals 911- och 930-modeller, men alla porschemodeller välkomna. Vi har egentillverkning av prototyper/unika delar/små serier till motor-, broms-, schassi och karosserik. Vi erbjuder service, motortuning/trimning, schassi- och bromsmodifieringar, reparationer, en del karosseriarbeten. Vi har sammarbete med lackeringsföretag.Om du har ett bilprojekt kan vi hjälpa dig med att förvandla det till en verklighet du har råd med.

Vi sammarbetar med en tysk Mercedes AMG Tuner, Loewenstein (www.loewenstein-manufaktur.de) vilka utvecklar TUV-certifierade produkter till strora delar av det senaste ur AMG-familjen. Loewenstein Manufaktur GmBH är också anslutna till VDAT som är tyska motortuners organisation vilket också sörjer för högkvalitativa produkter.

Vi har dessutom ett stort begnagnatlager, ffa motorkomponenter till Porsche 911 1960-70 tal, för att inte nämna delar till 930. Nytt finns förstås också, om inte direkt så får vi i regel hem inom ett par dagar. Specialdelar finns eller går att få fram till alla Porsche baserade på 911 konceptet (911, 930, 934 och 935).

Vi ser fram emot ditt besök eller telefonsamtal. Ring oss och boka ett möte. Vi ligger ca 15 minuter norr om Sundsvall, 5 min från Sundsvall-Timrå Airport och knappa 30 minuter från Mittsverigebanan/Midlanda Motor Park, Härnösand.

Möjlighet finns att lämna in eller hämta ut din bil efter stängningsdags och under helger.

 

en-Nyheter

This section is empty.